Sök förskola Kungsholmen

Sök förskola Kungsholmen i Stockholm. Söker Ni förskola till ert barn på Kungsholmen i Stockholm? Då kan vårt nya koncept kanske vara exakt vad ni skulle vilja ha till er lilla guldklimp?förskolan Guldklimpar är en helt nystartad verksamhet men med stort fokus på och hjärta för de små barnen.

Grundaren av Förskolan Guldklimpar heter Maria Engstam. Maria är utbildad förskollärare och specialpedagog och har i 10 år drivit bolaget Specialpedagogkonsult AB med stor framgång och med mängder med nöjda och imponerade kunder. Maria brinner för att hjälpa och hon har som vision att skapa Sveriges bästa förskolekoncern av Guldklimpar. Maria har också målet att hjälpa så många barn som möjligt och därför är denna första förskola på Kungsholmen inte den sista hon startar.

För att bli bäst tror Maria att fokus skall ligga på guldklimparna. På barnen.

Vår pedagogik

Guldklimpar är en förskola som helt och hållet utgår från våra barns behov. Med läroplanen i ryggraden och djupa kunskaper i utvecklingspsykologi, pedagogik, ledarskap och olika slags pedagogiker har vi en stark grund där inga barn riskerar att falla emellan stolarna. Vår gedigna erfarenhet och vår djupa kunskapsbas möter alla barns behov och får dem att utvecklas i sin fulla potential. Läs mer om vår pedagogik här.

Sök förskola Kungsholmen

Anmäl ditt barn till Guldklimpar genom att maila oss på info@guldklimpar.se. Har du frågor kan du maila samma adress.

LÄS ÄVEN: Läs mer om Guldklimpar och Maria Engstam här.