Referenser

kerstin kolm

Jag har känt och arbetat med Maria i många år. Vid möte med Maria slås jag av hennes energi och starka driv att göra det bästa för varje barn. Ingenting är omöjligt- säger Maria- det gäller bara att hitta rätt utgångspunkt och arbeta framåt.
Med sitt noga utvalda och väl sammansatta team är jag övertygad om att både du som förälder och ditt barn kommer känna glädje i att tillhöra Förskolan Guldklimpar.
/ Kerstin Kolm, Leg psykolog Specialist i pedagogisk psykologi

Celine Ellby

Med Maria som ledare är både pedagoger och barn i goda händer. För Maria och hennes team kommer alltid barnens välbefinnande i första hand.
Maria är världens bästa förebild för både pedagoger och barn. Hon har ett stort hjärta och är både ödmjuk och rättvis.
/Cèline Ellby, Barnskötare

Ann Christin

Maria och jag har lärt känna varandra genom våra gemensamma engagemang för att förbättra förutsättningar för företagande i Sverige och att ge barn möjligheter till daglig rörelse och motion som stimulerar inlärning, hälsa och social gemenskap. Maria har en djup kunskap om hur vi får barn att känna sig trygga och ett starkt engagemang för varje barns rätt att synas. Starkt driv och vilja att påverka kännetecknar Maria och jag ser fram emot att följa utvecklingen av Förskolan Guldklimpar.
/Ann-Christin L Frickner, gruppledare Centerpartiet Upplands Väsby

Selma Rozgar Haydari

Maria har varit utbildare och handledare i en förskoleorganisation med 100 barn där jag arbetade som förskolechef. Maria gav personalen hög självkänsla och det är det bästa man kan ge personalen om man vill ha en bra förskola.
Hon gjorde så att personalen fick tilltro till sin egen förmåga att utföra det pedagogiska arbetet och det är den bästa garantin för att de ska prestera bättre och uppnå bättre resultat.
Jag är övertygad om att Maria kommer att skapa hög pedagogisk kvalitet och en säker och trygg miljö för barnen på förskolan Guldklimpar.
/ Selma Rozgar Haydari, Förskolechef

Rachel Ann Björk

Maria är en person som brinner för individen. Hon ser alla barn och deras behov och arbetar för att tillgodose dessa. Hon har ett stort engagemang, stort hjärta, gedigen kunskap och erfarenhet.
/Rachel-Ann Björk, rektor IES Älvsjö

Linda Wilnen

Maria har en tro på barns inneboende förmåga och lust att lära. Hon SER barnet och barnet SER henne. Det blir som ett slags connection (ett ömsesidigt förtroende) som gör att barnet tillsammans med Maria klarar nästan allt. Hon leder barnen genom att möta dem. Hon har en tro på att alla barn har en inneboende förmåga. Förskolan Guldklimpars koncept att olikheter är spännande och bra och att det är berikande att umgås med olika människor är ett väldigt bra koncept. Kanske till och med viktigare i vår nutid än Maria ens har förstått.
/Linda Wilén, Förälder till barn Maria har varit förskollärare till, Ombudsman på Unionen Stockholm

Agneta Brobacke

Allt är inte guld som glimmar. Maria som jag har haft förmånen att arbeta med lyser, glimmar och strålar. När hon pratar om vår skyldighet, vårt uppdrag att se till att varje enskilt barn får möjlighet att utvecklas på bästa möjlighet sätt utifrån sina förutsättningar, vikten av att vi som pedagoger ser, lyssnar och möter varje barn. Då ser och hör jag hur engagerad, kunnig, klok och vettig hon är.
Med Maria som huvudman för Förskolan Guldklimparna så kommer detta att bli en förskola som ger barn och föräldrar en positiv, spännande, utvecklande tid med pedagoger som är närvarade, kan och vet sitt uppdrag.
/Agneta Brobacke, fd förskolechef

Kontakta oss på Guldklimpar använd formuläret nedan

Hos oss får alla barn skina i sin fulla glans!